Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!

Limonádéstand

Limonádéstand

Üdv a Limonádéstandon!

2019. április 17. - Marianna Lepes

Nem, véletlenül sem gasztroblog. Önismeret, önfejlesztés, személyiségfejlődés, vezetőfejlesztés témakörökben olvashatsz bejegyzéseket. 

És hogy miért a Limonádéstand? 

Azt az amerikai mondást bizonyára ismered, hogy ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét. Ezeket a limonádékat akarom megosztani veled - azokat az eredményeket, tanulságokat, azt a gondolkodásmódot, amely lehetővé teszi, hogy a citromjainkból limonádét csináljunk. Gyere a Limonádéstandhoz és válassz magadnak egy limonádét!

Mert azt biztosan tudom, hogy az élet ad citromot. Mindenkinek, kivétel nélkül. Az életünk és karrierünk bizonyos pontján vagy pontjain szembesülünk ezekkel a savanyú pillanatokkal. A kérdés tehát nem az, hogy ezeket hogyan kerüljük el, hanem, hogy mit kezdjünk velük. 

Lehet ugye szomorúan nyalogatni azt a citromot, meg haragudni a világra, esetleg úgy tenni, mintha nem is létezne az a citrom, de az igazán sikeresek, azok, akik képesek minden helyzetben feltalálni magukat ennél sokkal messzebbre mennek. Ők limonádét csinálnak a citromjaikból. 

Ehhez kínálok neked eszközöket, történeteket, módszereket a blogomban. 

Ha mélyebben érdekel a téma, akkor javaslom, hogy olvasd el a könyvemet. A címe - váratlan fordulattal - Citromfacsaró és a www.citromfacsaró.hu oldalon találsz róla több információt. 

És én is hadd mutatkozzam be röviden:

HR-esként kezdtem a pályáját, karrierem nagy részét - közel 20 évet - multinacionális cégeknél töltöttem. Később az IBM belső trénereként Európa-szerte számos országban képeztem személyesen és online is a tanácsadókat. Néhány éve aztán kiléptem a mókuskerékből és a vezetőfejlesztés, coaching irányába képeztem magam tovább – jelenleg is ezen a területen dolgozom.

Vezetőknek és vállalkozóknak segítek rendet tenni az életükben, megtalálni azokat a fókuszpontokat, amikkel foglalkozniuk érdemes, és kiiktatni azokat, amik nem viszik előrébb sem őket, sem a vállalkozásukat.

Remélem, még találkozunk itt, a Limonádéstandon, vagy meglátogatod valamelyik oldalamat, esetleg bejelölsz a Facebook-on. 

Sok sikert kívánok neked is a limonádécsinálásodhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannalepes.blog.hu/api/trackback/id/tr6014771478
süti beállítások módosítása